Efektipedaalit, multiefektit kitaralle ja bassolle

Boss ME-80

Kannettava, paristokäyttöinen, huippulaadukkaat BOSS- vahvistimet ja -efektit - ME-80 on esiintyvän kitaristin ideaalinen ääniprosessori. Kätevällä potikkaohjattavalla paneelilla luot mahtavia soundeja sekunneissa. Helposti vaihdettava toimintatila tarjoaa joko stompbox-tyyppisen päälle/pois kytkennän tai kokonaisten efektiketjujen kutsumisen. Ainutlaatuiset uudet jalkakytkimet antavat tuplasti enemmän kontrollia kuin aiemmat mallit ja reaaliaikaisen äänenohjauksen samalla, kun soitat. Ilmainen BOSS TONE STUDIO ohjelma avaa vielä lisää tonaalisia mahdollisuuksia tarjoamalla viileän graafisen käyttöliittymän soundien muokkaamiseen ja järjestämiseen tietokoneella, sekä yhteyden BOSS TONE CENTRAL sivustoon, josta löytyy ammattilaisten luomia keikkavalmiita soundeja ja paljon muuta.

Boss GT-1 - Multiefekti

Erittäin helposti muakana kulkeva ja helppokäyttöinen GT-1 tuottaa ammattitason soundeja missä tahansa soitatkin. Tehokkaan BOSS GT-sarjan prosessorin vauhdittamana se antaa Sinun käyttöösi valtavan valikoiman maailmanluokan vahvistimia ja efektejä kaiken tyyppiseen musiikkiin. Virtaviivaisella käyttöliittymällä soundien tekeminen on nopeaa ja intuitiivista, määritettävä kontrollikytkin sekä ohjauspedaali puolestaan antavat mahdollisuuden kontrolloida efektejä dynaamisesti reaaliajassa. BOSS Tone Central-verkkosivuilta saat ladattua ilmaisia lisä-patcheja, muokkaussoftan ja muuta. GT-1 sopii yhtä hyvin niin aloittaville soittajille, viikonloppusotureille kuin matkustaville muusikoille, kompakti paketti kestää keikkailun rasitukset helposti.

Boss AD-10

Monipuoliset sointivahtoehdot akustiselle kitaristille.
lisätietoja

Boss OD-3

OD-3 on yksi käytetyimpiä Bossin overdrive-tyyppisiä säröpedaaleita. Sillä voit maustaa soundiasi kevyseti tai tehdä vaikka laulavan, isolla sustainilla varustetun soolosoundin. Pedaalissa on helpot säädöt ja kestävä metallirakenne.

Boss FZ-5

Laadukas fuzz-pedaali, Kestävä metallirunko, jolla irtoaa 1960- ja 70-lukujen vintage-soundit.

Boss RC-3

Boss loopstationi, jopa 3 tunnin äänityksellä!

Boss PH-3

Boss Phaser-efektipedaali, Monipuoliset asetukset, Temp Sync, Kestävä metallirakenne

Boss GE-7

Monipuolinen graafinen EQ stompbox-kokoisena pedaalina! 7-alueinen EQ, Leikkaa tai boostaa jokaista taajuutta jopa 15dB, Toimii loistavasti boostina sooloihin tai esim. kierron poistoon, Kestävä metallirakenne

Boss CE-5

Chorus-efektipedaali, Mono- ja stereo-ulostulot, Monipuoliset säädöt efektin muokkaukseen, Laadukkaat komponentit, Kestävä metallirakenne

Boss CH-1

Bossin Chorus pedaali.

Boss DS-1

DS-1 Distortion on todellinen ikoni kitaraefektien maailmassa.

Boss OD-1x

Boss overdrivepedaali

Boss MD-2

Säröpedaali heavyyn, metalliin ja extreme-metalliin.

Boss MT-2

Bossin Heavy Metal pedaali

Boss TR-2

Bossin Tremoloefekti pedaali

Boss DD-7

Bossin Digital delay pedaali

Boss BF-3

Bossin Flanger pedaali

Boss CS-3

Bossin sustain/kompressori pedaali

Boss PW-3

äysin analoginen PW-3 tarjoaa pro wah-soundit jämäkässä ja tilaa säästävässä paketissa, joka säästää efektilautasi arvokasta pinta-alaa.

Boss BB-1X

Bossin basso-overdrive

Boss ODB-3

Bossin bassosäröpedaali