Kitara ja bassovahvistimet, kombot, nupit, kaapit

Koch Studiotone

20 wattinen 100% putkivahvistin ei jätä ketään rock-ystävää kylmäksi selkeällä ja täyteläisellä soundillaan.

Peavey VK100

Lisätietoja
100 wattinen täysputkinuppi

Warwick BC 40

Roland AC-90

Pitkään odotettu lisäys Rolandin AC-sarjan vahvistimiin on saapunut! Huipputehokkaat neodymium-kaiuttimet ja 90 watin vahvistin takaavat loistavan soundin. Tehostaan huolimatta vahvistin on kevyt ja helposti liikuteltava. AC-90:ssä on stereo 2-tie kaiutinjärjestelmä, joka tuottaa kuulaan yläkerran —sisäänrakennetun monialueisen stereo choruksen kanssa — sekä uskomattoman tehokkaan alakerran.

Roland AC-60

AC-60 on akustisen kitaran combo-mallinen stereovahvistin. 30 W + 30 W stereovahvistin ja 2 x 6.5” kaiuttimet tuovat esiin akustisen kitaran parhaat puolet. Kolme eri tyyppistä chorusta ja kaiku/viive antavat sopivat lisämausteet.

Roland AC-40

Monipuolinen AC-40 on täydellinen ratkaisu keikkaileville soittajille ja laulajille. Se vahvistaa akustisen instrumentin äänen stereofonisesti ja huippulaadukkaasti, edullisessa ja kannettavassa paketissa. Tuorein lisäys Rolandin luotettuun Acoustic Chorus vahvistinsarjaan tuottaa puhtaan, äänekkään ja luonnollisen äänentoiston akustisille soittimille. Kaksikanavainen järjestelmä tukee sekä kitaraa, että mikrofonia. Sisäisiä stereoefektejä ovat korkealaatuinen digitaalikaiku ja Rolandin kuuluisa chorus, samalla kun kierronesto ehkäisee automaattisesti akustisen kiertoäänen, jotta voit soittaa ja laulaa ilman huolia. Kevyt, jämäkkä ja esiintymisvalmis -AC-40 on optimiratkaisu liikkuvalle muusikolle. 

Roland AC-33

Rolandin palkitut AC-sarjan kitaravahvistimet ovat pidettyjä niiden täyteläisen, luonnollisen äänen ja mehevän stereo/multi-band-choruksen vuoksi. Ota mukaasi täyteläinen ja syvä stereo-soundi - uusi AC-33 on maailman ensimmäinen AA-paristoilla toimiva akustiselle kitaralle tehty vahvistin. Kannettava, mutta tehokas AC-33-stereovahvistin on varustettu efekteillä, kierronestolla ja loopperi-toiminnolla. Vahvistimen paristokäyttöisyyden ansiosta voit esiintyä missä ikinä haluat.

Roland Cube-Street-EX

Kompaktin koon ja paristokäyttöisyyden takia Rolandin CUBE Street oli valtava hitti matkaavien muusikoiden keskuudessa. Nyt uusi CUBE Street EX päivittää suositun matkavahvistimen tuhdilla suorituskyvyn korotuksella, paremmalla suuntaavuudella, lisäkanavillla ja monipuolisuudella. 50 isoa wattia tehoa ja stereokaiutinjärjestelmä kahdella wooferilla ja tweeterillä tuottavat puhtaan, napakan soundin isollekin yleisölle ja neljä itsenäistä kanavaa tarjoaa liitäntämahdollisuuksia erilaisille mikeille ja soittimille. Valittavat virrankäyttötilat mahdollistavat jopa 20 tuntia toimintaa kahdeksalla AA-paristolla. i-CUBE LINK-liitäntään voi kytkeä iPhonen tai iPadin taustamusiikin soittoon ja esityksen äänittämiseen.

Roland Cube-10GX

Vaikuttava soundi, sisäiset efektit ja kyky vaihtaa COSM-vahvistinmalleja ilmaisen iOS tai Android appsin avulla - CUBE-10GX on täydellinen pikkuvahvari jammailuun, kotitreeneihin ja äänityksiin. Arvossa pidetyn CUBE-standardin mukaan valmistettu CUBE-10GX tuottaa suuren, täyteläisen äänen kustomoidun 8-tuumaisen kaiuttimen ja vankkatekoisen kabinetin kautta. Clean-, Crunch- ja Lead-vahvistinmallit on ladattu valmiiksi tehtaalla, mutta voit helposti vaihtaa ne toisiin kannettavalla älylaitteellasi.

Roland Microcube-GX

Oltuaan maailman myyntilistojen kärjessä jo lähes 10 vuotta MICRO CUBE on kaikkien aikojen suosituin paristokäyttöinen vahvistin. Uusi MICRO CUBE GX pitää edeltäjänsä pienen koon ja suuren soundin, mutta tuo pöytään monia mahtavia lisäyksiä ja parannuksia, kuten i-CUBE LINK, enemmän tehoa, kromaattinen viritysmittari ja muistipaikka suosikkiasetuksille.

Laney GH50R 2x12''

"GHR" 50 wattia putkikombo.

Laney L20T-112

"Lionheart" putkikombo sähkökitaralle. A-luokan vahvistin, 20 wattia.

Laney L5T-112

A-luokan "Lionheart" vahvistin sähkökitaralle, 5 wattia.

Laney IRT30 1x12''

"Ironheart" täysputkikombo, joka soveltuu koti-, keikka- ja äänityskäyttöön.

Laney TI15-112

TI15-112 putkikombon etuaste on otettu Tony Iommin Signature putkinupin särökanavasta.

Laney CUB12R

Vintage-putkisoundia alusta loppuun. Välillä pienempi on parempi.

Laney AH150

5-kanavaa, 12'', 150 wattia audiohub kombo. Kaikki instrumentit ovat tervetulleita!

Laney A-FRESCO BP

Ultrakompakti vahvistin akustisille soittimille. Sis. lithium ion akut ja laturi.

Laney A-DUO

Kompakti vahvistin akustisille soittimille ja laululle.

Laney RB3

65 wattia 12'' Richter bassokombo.

Blackstar HT-5R

HT-5R on loistava putkikombo stereokaiulla niin studio kuin treenikäyttöönkin.

Blackstar HT-1R

Palkintoja voittaneen HT-5 pienempi versio. 1-wattinen putkivahvistin on loistava valinta studioon tai kotitreenaamiseen!

Blackstar ID Core BEAM

ID:Core BEAM on todella tukevalla soundilla varustettu muusikon monitoimilaite!

Blackstar ID Core 20

Blackstarin ohjelmoitava kitaracombo, Super Wide Stereo, 2x10W

Blackstar ID Core 10

Blackstarin ohjelmoitava kitaravahvistin, Super Wide Stereo, 2x5W

Blackstar Fly 3

Markkinoiden ensimmäinen minikokoinen kitaravahvistin, jossa on oikeasti hyvä soundi! Paristot tai verkkovirta, Kuulokelähtö, ISF, Aux In

Boss Katana 100

Keikkavalmis 100 watin vahvistin, 2 x 12” custom-kaiutinta.

Boss Katana 50

Keikkavalmis 50 watin combovahvistin, 12” custom-kaiutin.