Maksu- ja toimitusehdot

Jos haluat maksaa kertalaskulla ilman mitään rahoituskuluja (0€)
ilmoita siitä meille, lähetämme laskun suoraan sähköpostiisi.

Tuote toimitetaan heti kun olet maksanut laskun!


Tilaus

Voit tehdä tilauksen verkkokaupassamme lisäämällä haluamasi tuotteet ostoskoriin. Jos haluat lisätietoja tuotteista lähetä kysely sähköpostilla info@lahdenmusiikki.fi tai soita 03-734 6500. Mikäli tuote-, hinta- tai -saatavuustiedoissa tapahtuu muutoksia tilauksen teon jälkeen, olemme tällöin yhteydessä tilauksen tekijään.

Toimitustavat ja maksutavat

Voit halutessasi maksaa tuotteen myymälään noudon yhteydessä. Tällöin hinta määräytyy verkkokaupan hinnan mukaan.

Toimitamme tilauksesi postipakettina tai Matkahuollon lähellä-pakettina lähimpään Matkahuollon pakettipisteeseen.

Voimme laskuttaa tilauksen myös sähköpostin välityksellä.
Pyydä lasku sähköpostilla, jolloin sinulle ei tule mitään lisäkustannuksia, kuten
postiennakko, tai jälkivaatimus.
Tuote toimitetaan heti laskun maksettuasi!

Toimitusaika

Verkkokaupan tuotetiedoissa on mainittuna suuntaa antava toimitusaika. Mikäli tuotteen saatavuudessa on tapahtunut muutoksia tai toimitusajasta tulee selvästi pitempi, olemme yhteydessä tilauksen tekijään. 

Toimitusmaksut

Uudet ja käytetyt akustiset pianot ja flyygelit: sovi toimitusmaksusta tapauskohtaisesti, ota yhteyttä puhelimitse tai s-postilla.

Suomessa toimitus- ja käsittelykuluina veloitamme lähetyksistä 8€ ( kevyemmät paketit ).

Toimitusmaksu muihin EU-maihin on 25,00€ painosta riippumatta. Emme toimita EU:n ulkopuolelle.


Delivery cost for EU countries is 25,00€. No delivery outside EU

Palautukset

Tuotteilla on 14 vrk palautusoikeus toimituspäivästä. Palautusoikeus ei koske tuotteita, jotka on tilattu erikoistilauksena asiakkaalle. Tuotteet on palautettava alkuperäispakkauksessaan siinä kunnossa kun ne on toimitettu. Liitä palautuksen mukaan tilauksen numero, yhteystietosi sekä tilinumerosi, niin palautamme tuotteen hinnan kun tuotteet ovat meille saapuneet.

Palauttaessasi viallisen tuotteen, liitä mukaan myös selvitys viasta.

Postin palautuksissa merkitset vain pakettiin ”Asiakaspalautus” ja osoitteeksi:

LAHDEN MUSIIKKITALO
Vapaudenkatu 8
15110 LAHTI 

Maksutavat

Maksun suoritat joko verkkopankissa luottokortilla Luottokunnan digitaalisessa maksupalvelussa (Visa/Mastercard) tai postiennakolla/jälkivaatimuksella, jolloin maksat tilauksesi kun noudat sen Postin toimipisteestä. Jos noudat tilauksesi liikkeestämme, voit myös maksaa sen noudettaessa (käteinen, pankki- ja luottokortit).

EU-maihin toimitetut tilaukset maksetaan luottokortilla tai verkkopankeissa.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Lahden Musiikkitalo toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle.

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Klarna Checkout yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Klarna Checkout

Klarna Checkout -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Vastaamalla pariin helppoon kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan. 

Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat Lasku, erämaksu, verkkopankit ja luottokortit - kaikki yhtä turvallisia! Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Sveavägen 46, 11134 Stockholm) ehdot, jotka löydät kassalta. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun. Löydät asiakaspalvelun yhteystiedot, Oma Klarna -palvelun ja muuta hyödyllistä tietoa osoitteesta https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu


Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.

Lahden Musiikkitalo pidättää oikeuden muutoksiin.