Digitaalipianot- ja flyygelit 300€-999 Penkit ja kuulokkeet

⇦Kosketinsoitimet
⇦Syntetisaattorit

Kawai CA58-digitaalipiano

Premium-luokan laatua kohtuullisessa hintaluokassa

Kawai ES-110

ES110 on Kawain digitaalipianojen kevyin malli

ES110 on viimeisin lisäys Kawain arvostettuun digitaalipianomallistoon. Siinä yhdistyvät aidon tuntuinen koskettimisto, viimeisin ääniteknologia, kohtuullinen hinta ja soittimen keveys. Kawai on rakentanut soittimia jo 90 vuotta, pitäen yllä perinteisiä valmistusmetodeja yhdistettynä viimeisimpiin teknisiin innovaatioihin. Vuosikymmenten mukanaan tuoma kokemus ja tieto näkyy Kawain digitaalipianoissa.

Realistinen kosketus, luonnollinen liike

ES110:n uunituore Responsive Hammer Compact -koskettimisto on kehitetty tuottamaan akustisen flyygelin erikoislaatuisen kosketuksen. Kosketinmekanismissä ei ole käytetty lainkaan jousia. Koneiston tukeva rakenne tuottaa sujuvan, luonnollisen ja johdonmukaisen liikeradan, mikä takaa autenttisen pianonsoittokokemuksen. Täysimittainen, painotettu 88-koskettiminen vasarakoskettimisto reagoi sormiesi alla aivan kuten oikea flyygeli. Siksi ES110 on paras valinta aloittelevalle soittajalle, joka etsii sopivanhintaista soitinta, jolla voi aloittaa soittoharrastuksen turvallisesti. Soitin sopii loistavan soittotuntumansa johdosta myös kokeneemmalle soittajalle, joka etsii vaikkapa kevyempää, kuljetettavaa keikkapianoa.

Luonteikkuutta joka nuotilla

Kawai ES110 digitaalipianon jokaiseen 88 koskettimeen on pikkutarkasti ikuistettu Kawain konserttiflyygelin maailmanlaajuisesti arvostettu sointi hyödyntän Kawain huippuunsa kehittynyttä Harmonic Imaging -teknologiaa. Tämä ainutlaatuinen mahdollistaa aidon flyygelin laajan dynamiikan toisintamisen - aina pehmeimmästä pianissimosta voimakkaimpaan fortissimoon.

Kaiut, resonanssit ja meluäänet

Soittimessa on laadukas efektiprosessori, joka luo sointiin erilaisia akustisia tiloja pienestä soittohuoneesta suureen konserttihalliin. Lisäksi sointiin lisätään erilaisia resonansseja sekä muita akustisia piirteitä, jotka lisäävät soinnin luonnollisuutta. Lopputulos on rikas, elävä ja sointuva ääni josta huokuu henkeäsalpaavan realistinen ja autenttinen pianon sointi.

Inspiroivia ominaisuuksia

Upean akustisen soittimen soinnin ja tuntuman lisäksi ES110:ssa on myös paljon käteviä toimintoja. Soittimessa on sisäänrakennettu opetustoiminto, säädettävä metronomi sekä inspiroiva soiton tallennusmahdollisuus. Lisäksi mukana on sopivasti annosteltuna laadukkaita soitinääniä, koskettimen jakomahdollisuus sekä mahdollisuus asettaa soitinääniä päällekkäin. 100 erilaista rytmityyliä antavat mahdollisuuden nauttia soitosta virtuaalisen rumpalin seuratessa perässä.

Linjaulostulot

Erittäin tasokkaalla äänenlaadullaan ja hyvällä kosketuksellaan, sekä vain 12 kilon painollaan ES110 on erinomainen vaihtoehto esiintyvälle muusikolle, joka ei halua kantaa keikoilleen liian painavaa soitinta. Line Out -ulostulojen kautta soittimen saa kytkettyä helposti mikseriin ja PA-järjestelmään, ja laitteen sisäiset kaiuttimet toimivat soittajan monitoreina.

Bluetooth -yhteys

Perinteisten MIDI-liitäntien lisäksi ES110:ssä on integroituna Bluetooth MIDI, minkä avulla soitin kommunikoi kätevästi älypuhelimien ja tablettien kanssa langattomasti. ES110:n toimintoja voi laajentaa erilaisten musiikki appien toiminnoilla, eikä erillisiä adaptereja tai kaapeleita tarvita.

Saatavana myös:
Tukeva HML-1 -teline sopii erinomaisesti kotikäyttöön. F-350 kolmen pedaalin sarjan avulla saat käyttöösi flyygelin kolmen pedaalin toiminnot.

 

TEKNISET OMINAISUUDET:

Koskettimisto: Responsive Hammer Compact Action (RH-C), 88 painotettua vasarakosketinta

Äänilähde: Harmonic Imaging™ (HI), 88-koskettiminen piano sämpläys

Pianoäänet: Concert Grand, Concert Grand 2, Studio Grand, Studio Grand 2, Mellow Grand, Mellow Grand 2, Modern Piano, Rock Piano

Muut äänet: Classic E.Piano, 60’s E.Piano, Modern E.Piano, Jazz Organ, Church Organ, Slow Strings, String Ensemble, Wood Bass, Electric Bass, Harpsichord, Vibraphone

Polyfonia: max. 192 nuottia

Tilaefekti (reverb): Room, Small Hall, Concert Hall, Off

Äänen säädöt: Damper Resonance, Voicing, Fall-back Noise, Damper Noise, Temperament, Temperament Key, Brilliance, Speaker EQ, Effect On/Off

Sisäinen tallennus: 3 kappaleen äänitys – noin 15,000 nuottia mahtuu muistiin

Rekisterimuistit: 4 memories

Dual Mode: äänenvoimakkuuden tasapaino säädettävissä

Split Mode: äänenvoimakkuuden tasapaino säädettävissä

Soitto-opastus: Alfred’s Basic Piano 1A/1B, Burgmüller 25 (Opus 100) lesson songs

Metronomi: 1/4, 2/4, 3/4, 4/4, 5/4, 3/8, 6/8 (Äänenvoimakkuus (Volume)/Tempo säädettävissä), 100 rumpurytmityyliä

Demo-kappaleita: 12 kappaletta

Muut toiminnot:Transponointi, viritys, temperamentti, kosketusvoimakkuuden käyrä, kaiuttimet päälle/pois, käynnistysvaihtoehdot, tehdasresetointi, Automaattinen virran poiskytkentä

MIDI toiminnot:Transmit MIDI Program Change, MIDI Channel, Local Control, Multi-timbral Mode

Bluetooth: Bluetooth (Ver. 4.0; GATT yhteensopiva), Bluetooth Low Energy MIDI Specification compliant

Liitännät: Line Out (L/Mono, R), MIDI (IN/OUT), Damper (F-10H sustain-pedaali), kuulokkeet x 2

Kaiuttimet: 12 cm x 2 (7 W x 2)

Virrankulutus: 9 W

Mitat (cm): 131,2 x 28,6 x 14,5

Paino (kg): 12

Värit:musta tai valkoinen

Mukana tulee: F-10H sustain-pedaali (puolipedaalitoiminnolla), nuottiteline, AC virtalähde PS-129

Lisäksi saatavana: HML-1 kotiteline sekä F-350 3 pedaalin sarja

3-pedaalin sokkeli
ES-110 pianoon (F-350)

Musta tai valkoinen

Puujalusta ES-110
pianoon (HML-1)

Musta tai valkoinen

3-pedaalin sokkeli
FP-30 pianolle KPD70

Musta tai valkoinen

Puujalusta FP-30 pianolle KSC70

Musta tai valkoinen

Roland DP603-CB, musta

LIIKKEEN ESITTELYSOITIN, SUPER-EDULLISESTI

Roland DP603 on tyylikkäästi viimeistelty ja minimalistisesti muotoiltu digitaalipiano. DP603 vetoaa muutenkin kuin ulkomuodoltaan, Rolandin uudistettu SuperNATURAL pianomallinnus tuottaa rikkaan sekä aidon soinnin ja PHA-50 -koskettimisto on todella responsiivinen soitettaessa. Lisäksi piano on täynnä erilaisia ominaisuuksia kuten harjoittelua helpottavia toimintoja tai mahdollisuus kytkeä piano älylaitteeseen. Klassiset soinnit ja nykypäivän teknologian yhdistävä Roland DP603 on erinomainen soitin modernille pianistille.

Ominaisuudet:

 • Pianoääni: SuperNATURAL
 • Maksimi polyfonia: ääretön (Piano-kategorian äänillä)
 • Äänien määrä: 307
 • Koskettimisto: PHA-50, muovi- ja puusekoite
 • Koskettimien määrä: 88
 • Pedaalit: Damper, Soft, Sostenuto
 • Painetunnistus
 • Efektit: Ambience, Brilliance
 • Bluetooth v3.0
 • Metronomi
 • LCD-näyttö
 • Liitännät: 3,5 mm sisääntulo, 6,3 mm ulostulo (L/MONO R), USB-B, USB-A, 2 x kuulokeulostulo
 • Mitat: 1398 x 311 x 783 mm
 • Paino: 45,9 kg (ständin kanssa)

Roland FP-30 musta/valkoinen

Kawai CN39

CN39 yhdistää luokkansa tasokkaimman Responsive Hammer III kosketinkoneiston sekä SK-EX, SK-5 ja EX konserttiflyygelien äänen Onkyon voimalliseen Onkyon neljän kaiuttimen äänentoistoon, käteviin USB audio-ominaisuuksiin, Bluetooth-yhdistettävyyteen sekä laajaan soundivalikoimaan. Lopputuloksena on aivan erinomaiset toiminnot uskomattomaan hintaan.

Koe musiikki, yhdessä

Kawain tuoreimman CN-sarjan digitaalipianot toimittavat realisisen, täysikokoisen koskettimiston, kauniin flyygelinäänen sekä kuulokeliitännät, jotka mahdollistavat hiljaisen harjoittelun mihin vuorokauden aikaan tahansa. Nämä edulliset instrumentit tarjovat runsaasti inspiroivia ominaisuuksia, jotka soveltuvat koko perheelle. Puoleensa vetävä muotoilu täydentää huoneen kuin huoneen sisustuksen! Kawain uusi CN-sarja on tarkoitettu nautittavaksi yhdessä koko perheen kanssa!

Responsive Hammer III kosketinkoneisto - kuin flyygelissä!

CN39:n uskomaton Responsive Hammer III kosketinkoneisto toisintaa akustisen flyygelin koskettimen tuntuman vasaran realistisella liikeradalla ja tukevalla, jousettomalla systeemillä, mikä takaa sujuvan ja luonnollisen soittokokemuksen. Soittimen kolmen sensorin kosketinjärjestelmän ansiosta responssi ja tarkkuus ovat omaa luokkaansa. Soittimen rakenteelliset parannukset takaavat vastaavasti sen, että koskettimien liikerata on täsmällinen ja ylimääräisten äänien määrä on minimissään.

Koskettimiston painotus on työstetty vastaamaan aitoa flyygelin vastaavaa, eli matalemman pään koskettimet ovat raskaampia ja ylä-äänten vastaavasti kevyempiä. Uloslöysäys-toiminto tuntuu kuin pieneltä nykäykseltä koskettimen liikeradan puolivälin tietämissä. Uloslöysäys mahdollistaa nuotin nopeamman repetition, kuten aidossa flyygelissä. Responsive Hammer III -kosketinkoneistossa on myös jokaisella valkoisella ja mustalla koskettimella vastapainot, jotka takaavat mahdollisimman hyvän tuntuman soitettaessa myös voimakkaasti.

Kawai CN39:n Responsive Hammer III järjestelmässä koskettimen liikerataa tarkkaillaan kolmen sensorin avulla. Tämä takaa entistä aidomman soittotuntuman. Lisätty kolmas sensori parantaa responssia soitettaessa samaa kosketinta toistuvasti ja toimii perinteisiä kahta sensoria hyödyntäviä soittimia paremmin ja tarkemmin. Lisäksi Kawain teknologia monitoroi myös koskettimen nousunopeutta, mikä vaikuttaa nuotin sammumisäänen karaktääriin. Tämä luo aiempaa laajemman ilmaisuvoiman staccaton ja legaton väliin.

Ivory Touch -koskettimen pintamateriaali

Yksi CN39:n tuntuman salaisuuksista on norsunluuta jäljittelevä, sormenpäiden kosteutta ja rasvaa absorboiva Ivory Touch -materiaali, jonka pinta on sileä, mutta ei sormien alla liukas. Koskettimisto on kuitenkin helppo pitää puhtaana käyttäen vain kosteaa liinaa.

Konserttiflyygelin sointi

Shigeru Kawai -konserttiflyygelit edustavat maailman terävintä huippuluokkaa. Kawai CN39:ään on taltioitu pianosoundi kahdesta hieman eri tyyppisestä flyygelimallista - lippulaiva SK-EX Concert Grandista sekä SK-5 Studiosta. Tämä mahdollistaa soittimesta nauttimisen niin klassisen kuin kevyemmänkin musiikin parissa. Lisäksi CN39:stä löytyy myös Kawain useasti palkitusta EX Concert Grand Pianosta taltioitu soitinääni. Nämä kaikki kolme instrumenttia on tallennettu jokaiselle 88 koskettimelle erikseen, hyödyntäen Kawain patentoimaa Harmonic Imaging -teknologiaa, joka on vakiintunut uudeksi standardiksi digitaalipianojen äänenlaadulle.

Jokaisen koskettimen yksilöllinen äänittäminen kuulostaa huomattavasti luonnollisemmalta kuin saman äänen venyttäminen useammalle eri nuotille. Tämä tekniikka säilyttää kunkin soivan äänen aidon ja uniikin harmonisen piirteen ja pitää huolen siitä, että syntyvä ääni on mahdollisimman uskollinen alkuperäiselle akustiselle äänilähteelle. 

Harmonic Imaging -teknologia

Aidossa akustisessa pianossa koskettimeen kohdistettu voima ei vaikuta ainoastaan kyseisen äänen voimakkuuteen, vaan myös merkittävästi sen sävyyn. Jotta tämän tasoinen realismi saavutettaisiin, jokainen CN39:n nuotti on äänitetty useammalla eri voimakkuudella aina hellästä pianissimosta jykevimpään fortissimoon. CN39 hyödyntää tähän patentoitua Progressive Harmonic Imaging -sämpläystekniikkaa, mikä tasoittaa eri voimakkuustasojen rajat niin, että koko dynaaminen alue kuulostaa luonnolliselta.

Personoidut säädöt

CN39:ssä on monipuolinen Virtual Technician -toiminto, joka mahdollistaa pianon virtuaalisen virittämisen ja säätämisen soittajan omiin tarpeisiin. Muun muassa kosketuksen painotus, vasaroiden säätö, kielten hienosäätö, sustain- ja kabinettiresonanssit voidaan säätää kohtaamaan soittajan mieltymykset jopa yksittäisen nuotin tarkkuudella.

Tehokas efektiprosessori

CN39:ssa on erittäin kehittynyt digitaalinen efektiprosessori, jolla voi höystää soittimen perussointia entisestään. Studiotasoiset tilaefektit luovat sointiin uskomatonta syvyyttä aina jyhkeiden konserttisalien avaruuksista pienempiin soittohuoneisiin.

Premium-tason äänentoisto, Powered by Onkyo

CN39:n äänentoisto on rakennettu yhteistyössä Onkyon kanssa, joka on yksi Japanin merkittävimmistä premium äänentoistovalmistajista. CN39:ssä on nyt täysin uusi emolevy sekä kaiutinsysteemi. Nämä premiumtason komponentit yhdistettynä soittimen tuottamaan taivaalliseen äänenlaatuun muodostavat erittäin rikkaan ja raikkaan hifi-tasoisen äänen minimaalisella säröytymisellä. CN39:n korkeatasoiset kaiutinelementit valikoituivat soittimeen tasaisen taajusvasteensa sekä äänen alhaisen säröytymisen ansiosta. Hintaluokassaan lyömätön nelikaiuttiminen äänentoisto on suunniteltu toistamaan tinkimättömästi akustisen pianon koko harmoninen kirjo. Matalemmat taajuudet toistuvat soittimen alapuolella sijaitsevista elementeistä, kun taas keskiäänet ja diskantit toistetaan soittimen kannessa olevista kaiutinelementeistä.

Langaton Bluetooth-yhteys, USB audion äänitys/toisto, Dual, Split ja Four Hands -koskettimiston tilat sekä laaja valikoima soitinääniä ovat omiaan lisäämään soittajan mahdollisuuksia nauttia soittimesta monella eri tapaa. Metronomi-toiminnot ja sisäänrakennetut oppitunnit antavat soittajalle myös lisäpotkun kehittää taitojaan. Standardien USB- ja MIDI-liitäntöjen lisäksi soittimen voi kytkeä tietokoneeseen tai muihin soittimiin langattomasti Bluetooth MIDI ja Audio -teknologian avulla. Kun soitin on paritettu puhelimen, tabletin tai tietokoneen kanssa, CN39:n omistaja voi nauttia musiikkiaiheisten sovellusten laajasta kirjosta. Bluetooth Audio mahdollistaa myös musiikin striimaamisen soittimen korkealuokkaisen äänentoiston kautta ilman ylimääräisiä kaapeleita.

Laaja soitinäänikirjasto

Huippuluokan akustisten pianoäänien lisäksi CN39:stä löytyy todella laaja erittäin korkeatasoisia soitinääniä: erilaisia sähköpianoja, sähkö- ja kirkkourkuja, kuorosoundeja, syntetisaattorimattoja, täydellinen GM2 -yhteensopiva soundikirjasto sekä rumpusettejä.

Dual, Split ja Four Hands -kosketintilat mahdollistavat soitinäänien jakamisen koskettimistolle ja asettamisen päällekkäin. Esimerkiksi piano ja jouset muodostavat upean yhdistelmän. Four Hands-tila jakaa koskettimiston kahdelle soittajalle, mikä on loistava työkalu opettamiseen.

Kätevä USB-yhdistettävyys

CN39 on varustettu yleisillä USB-liitännöillä, joiden avulla voit kytkeä soittimen tietokoneeseen MIDI-käyttöön sekä lataamaan ja tallentamaan dataa USB-muistilaitteille. USB-muistilaitetuki mahdollistaa rekisterimuistien tallentamisen, tallennettujen kappaleiden kopioimisen soittimen muistista turvaan ja 16-raitaisten SMF tideostojen äänittämisen ja tallentamisen. Muistilaitteelta voi myös toistaa MP3- ja WAV-tiedostoja soittimen omalla äänentoistolla. Tämä mahdollistaa esimerkiksi lempikappaleen harjoittelemisen. On myös mahdollista äänittää ja/tai päällekkäisäänittää kokonaisia esityksiä suoraan MP3- tai WAV-muotoon.

Grand Feel Pedal System

Kawai CN39 pitää yllä hintaluokkansa realistisimman digitaalipianon mainetta myös pedaaliensa osalta. Soittimen pedaalisarjan eri pedaalit jäljittelevät tarkasti aidon Shigeru Kawai SK-EX konserttiflyygelin pedaalien liikerataa, asemointia ja yksilöllistä painotusta. Tämä lisää soittimen tarjoamaa autenttista soittokokemusta.

Uskomaton soittokokemus kuulokkeilla

CN39:n Spatial Headphone Sound (SHS) -teknologia parantaa soinnin syvyyttä ja realistista tilantuntua kuunneltaessa soittimen ääntä kuulokkeiden kautta. Soittaja voi valita yhden kolmesta erilaisesta valmiista akustisesta asetuksesta. Yksi toiminnon tarkoituksista on myös vähentää korvien väsymistä soitettaessa pidempään. Soittaja voi myös kertoa soittimelle, onko käytössä avoimet, puoliavoimet, suljetut kuulokkeet tai kenties korvanapit, ja soitin säätää asetukset sen mukaisesti.

Leveä, säädettävä nuottiteline.

CN39:n leveään nuottitelineeseen sopii isompikin partituuri. Telineen kulma on säädettävä ja sen saa myös asetettua "makuulleen" soittimen päälle.

 
 
 • - Hintaluokkansa paras Responsive Hammer III kosketinkoneisto
 • - Norsunluuta muistuttava Ivory Touch -koskettimiston pinta, kolmen sensorin järjestelmä, uloslöysäys, vastapainot
 • - Huippuunsa kehitetty 88 koskettimelle sämplätty Progressive Harmonic Imaging -ääni
 • - Shigeru Kawai SK-EX & Kawai EX -konserttiflyygeleistä taltioidut pianoäänet
 • - Onkyon valmistama tehokas neljän kaiuttimen äänentoisto
 • - Integroitu langaton Bluetooth MIDI ja audio
 • - MP3/WAV/SMF toisto, tallennus ja päällekkäisäänitys USB-muistilaitteelle
 • - Soittimen muistiin talletettu klassisia etydejä ja oppimateriaalia
 • - Spatial Headphone Sound -tekniikka parantaa tilantuntua kuulokkeilla soitettaessa
 • - Tyylikäs kabinetti, kätevä käyttöpaneeli, OLED-näyttö

Kawai CN29

CN29 yhdistää luokkansa tasokkaimman Responsive Hammer III kosketinkoneiston, SK-EX ja EX konserttiflyygelien äänen Onkyon suorituskykyiseen äänentoistoon, käteviin USB-audio-ominaisuuksiin sekä Bluetooth-yhdistettävyyteen. Lopputuloksena on aivan erinomaiset toiminnot uskomattomaan hintaan.

 • - Hintaluokkansa paras Responsive Hammer III kosketinkoneisto
 • - Norsunluuta muistuttava Ivory Touch -koskettimiston pinta, kolmen sensorin järjestelmä, uloslöysäys, vastapainot
 • - Huippuunsa kehitetty 88 koskettimelle sämplätty Progressive Harmonic Imaging -ääni
 • - Shigeru Kawai SK-EX & Kawai EX -konserttiflyygeleistä taltioidut pianoäänet
 • - Onkyon valmistama tehokas äänentoisto
 • - Integroitu langaton Bluetooth MIDI
 • - Soittimen muistiin talletettu klassisia etydejä ja oppimateriaalia
 • - Spatial Headphone Sound -tekniikka parantaa tilantuntua kuulokkeilla soitettaessa
 • - Tyylikäs kabinetti, kätevä käyttöpaneeli, OLED-näyttö

Koe musiikki, yhdessä

Kawain tuoreimman CN-sarjan digitaalipianot tarjoavat realistisen, täysikokoisen koskettimiston, kauniin flyygelinäänen sekä kuulokeliitännät, jotka mahdollistavat hiljaisen harjoittelun mihin vuorokauden aikaan tahansa. Nämä edulliset instrumentit tarjovat runsaasti inspiroivia ominaisuuksia, jotka soveltuvat koko perheelle. Puoleensa vetävä muotoilu täydentää huoneen kuin huoneen sisustuksen! Kawain uusi CN-sarja on tarkoitettu nautittavaksi yhdessä koko perheen kanssa!

Responsive Hammer III kosketinkoneisto - kuin flyygelissä!

CN29:n uskomaton Responsive Hammer III kosketinkoneisto toisintaa akustisen flyygelin koskettimen tuntuman vasaran realistisella liikeradalla ja tukevalla, jousettomalla systeemillä, mikä takaa sujuvan ja luonnollisen soittokokemuksen. Soittimen kolmen sensorin kosketinjärjestelmän ansiosta responssi ja tarkkuus ovat omaa luokkaansa. Soittimen rakenteelliset parannukset takaavat vastaavasti sen, että koskettimien liikerata on täsmällinen.

Koskettimiston painotus on suunniteltu vastaamaan aitoa flyygelin koneistoa, eli matalemman pään koskettimet ovat raskaampia ja ylä-äänten vastaavasti kevyempiä. Uloslöysäys (let-off)-toiminto tuntuu kuin pieneltä nykäykseltä koskettimen liikeradan puolivälin tietämissä. Uloslöysäys mahdollistaa nuotin nopeamman repetition, kuten aidossa flyygelissä. Responsive Hammer III -kosketinkoneistossa on myös jokaisella valkoisella ja mustalla koskettimella vastapainot, jotka takaavat mahdollisimman hyvän tuntuman soitettaessa myös voimakkaasti.

Kawai CN29:n Responsive Hammer III järjestelmässä koskettimen liikerataa tarkkaillaan kolmen sensorin avulla. Tämä takaa entistä aidomman soittotuntuman. Lisätty kolmas sensori parantaa responssia soitettaessa samaa kosketinta toistuvasti ja toimii perinteisiä kahta sensoria hyödyntäviä soittimia paremmin ja tarkemmin. Lisäksi Kawain teknologia monitoroi myös koskettimen nousunopeutta, mikä vaikuttaa nuotin sammumisäänen karaktääriin. Tämä luo aiempaa laajemman ilmaisuvoiman staccatosta ja legatoon.

Ivory Touch -koskettimen pintamateriaali

Yksi CN29:n tuntuman salaisuuksista on norsunluuta jäljittelevä, sormenpäiden kosteutta ja rasvaa absorboiva Ivory Touch -materiaali, jonka pinta on sileä, mutta ei sormien alla liukas. Koskettimisto on kuitenkin helppo pitää puhtaana käyttäen vain kosteaa liinaa.

Konserttiflyygelin sointi

Shigeru Kawai -konserttiflyygelit edustavat maailman terävintä huippuluokkaa. Kawai CN29:ään on taltioitu pianosoundi lippulaiva SK-EX Concert Grandista. Tämän huippusoittimen sointi on tallennettu jokaiselle 88 koskettimelle erikseen, hyödyntäen Kawain patentoimaa Harmonic Imaging -teknologiaa, joka on vakiintunut uudeksi standardiksi digitaalipianojen äänenlaadulle. Samaa tekniikkaa käyttäen soittimeen on tallennettu myös Shigeru Kawai EX -flyygelin sointi.

Jokaisen koskettimen yksilöllinen äänittäminen kuulostaa huomattavasti luonnollisemmalta kuin saman äänen venyttäminen useammalle eri nuotille. Tämä tekniikka säilyttää kunkin soivan äänen aidon ja uniikin harmonisen piirteen ja pitää huolen siitä, että syntyvä ääni on mahdollisimman uskollinen alkuperäiselle akustiselle äänilähteelle. 

Harmonic Imaging -teknologia

Aidossa akustisessa pianossa koskettimeen kohdistettu voima ei vaikuta ainoastaan kyseisen äänen voimakkuuteen, vaan myös merkittävästi sen sävyyn. Jotta tämän tasoinen realismi saavutettaisiin, jokainen CN29:n nuotti on äänitetty useammalla eri voimakkuudella aina hellästä pianissimosta jykevimpään fortissimoon. CN29 hyödyntää tähän patentoitua Progressive Harmonic Imaging -sämpläystekniikkaa, mikä tasoittaa eri voimakkuustasojen rajat niin, että koko dynaaminen alue kuulostaa luonnolliselta.

Personoidut säädöt

CN29:ssä on monipuolinen Virtual Technician -toiminto (vaatii erillisen ilmaissovelluksen), joka mahdollistaa pianon virtuaalisen virittämisen ja säätämisen soittajan omiin tarpeisiin. Muun muassa kosketuksen painotus, vasaroiden säätö, kielten hienosäätö, sustain- ja kabinettiresonanssit voidaan säätää kohtaamaan soittajan mieltymykset jopa yksittäisen nuotin tarkkuudella.

Premium-tason äänentoisto, Powered by Onkyo

CN29:n äänentoisto on rakennettu yhteistyössä Onkyon kanssa, joka on yksi Japanin merkittävimmistä premium äänentoistovalmistajista. CN29:ssä on nyt täysin uusi emolevy sekä kaiutinsysteemi. Nämä premiumtason komponentit yhdistettynä soittimen tuottamaan taivaalliseen äänenlaatuun muodostavat erittäin rikkaan ja raikkaan hifi-tasoisen äänen minimaalisella säröytymisellä. CN29:n korkeatasoiset kaiutinelementit valikoituivat soittimeen tasaisen taajusvasteensa sekä äänen alhaisen säröytymisen ansiosta.

Muut toiminnot

Huippuluokan akustisten pianoäänien lisäksi CN29:stä löytyy valikoima erittäin korkeatasoisia soitinääniä: sähköpianoja, sähkö- ja kirkkourkuja, kuorosoundeja ja syntetisaattorimattoja. Soittimen eri toimintoja on helppo hallinnoida selkeällä käyttöliittymällä. Soittimessa on myös langaton Bluetooth -toiminto, jota on helppo käyttää älylaitteiden kanssa.

Dual ja Four Hands -kosketintilat mahdollistavat soitinäänien jakamisen koskettimistolle ja asettamisen päällekkäin. Esimerkiksi piano ja jouset muodostavat upean yhdistelmän. Four Hands-tila jakaa koskettimiston kahdelle soittajalle, mikä on loistava työkalu esimerkiksi opettamiseen.

Integroitu Bluetooth -yhdistettävyys

Perinteisten USB ja MIDI-porttien lisäksi CN29 tukee Bluetooth MIDI -teknologiaa, mikä mahdollistaa digitaalipianon yhdistämisen älylaitteisiin langattomasti. Kun soitin on paritettu älylaitteeseen, CN29:n omistaja voi helposti laajentaa soittimen toimintoja laajalla sovellusten määrällä. Kawain oma Virtual Technician sovellus on ilmainen ja sillä voi säätää soittimen eri toimintoja todella nopeasti ja kätevästi.

Grand Feel Pedal System

Kawai CN29 pitää yllä hintaluokkansa realistisimman digitaalipianon mainetta myös pedaaliensa osalta. Soittimen pedaalisarjan eri pedaalit jäljittelevät tarkasti aidon Shigeru Kawai SK-EX konserttiflyygelin pedaalien liikerataa, asemointia ja yksilöllistä painotusta. Tämä lisää soittimen tarjoamaa erittäin autenttista soittokokemusta.

Uskomaton soittokokemus kuulokkeilla

CN29:n Spatial Headphone Sound (SHS) -teknologia parantaa soinnin syvyyttä ja realistista tilantuntua kuunneltaessa soittimen ääntä kuulokkeiden kautta. Soittaja voi valita yhden kolmesta erilaisesta valmiista akustisesta asetuksesta. Yksi toiminnon tarkoituksista on myös vähentää korvien väsymistä soitettaessa pidempään. Soittaja voi myös kertoa soittimelle, onko käytössä avoimet, puoliavoimet, suljetut kuulokkeet tai kenties korvanapit, ja soitin säätää asetukset sen mukaisesti.

Leveä, säädettävä nuottiteline.

CN29:n leveään nuottitelineeseen sopii isompikin partituuri. Telineen kulma on säädettävä ja sen saa myös asetettua "makuulleen" soittimen päälle.

Toisin kuin monissa tämän hintaluokan digitaalipianoissa, CN29:n toiminnot on helposti saatavilla soittimen vasemmassa laidassa. Soittimessa on informatiivinen OLED-näyttö sekä riittävästi nappuloita, jotta eri toiminnot eivät vaadi useamman näppäimen samanaikaista painamista ja muistelemista, mistä nappulasta tapahtuu mitäkin. Näin perheen nuoremmatkin voivat nauttia soittimen toiminnoista täysipainoisesti.

Roland HP702-DR


UUTUUS

Roland HP702-WH


UUTUUS

Roland HP702-CH


UUTUUS

Roland HP702-LA


UUTUUS

Roland HP704-CH


UUTUUS

Roland HP704-DR


UUTUUS

Roland HP704-WH


UUTUUS

Roland HP704-LA


UUTUUS

Roland GP607
Digiflyygeli

väri: 

Jos olet haaveillut flyygelistä, mutta epäröinyt hinnan tai painon vuoksi, saattaa GP-607 olla täydellinen lisä kotiisi.

Roland FP-10

Roland FP-10
Lyömätöntä toimivuutta, uskomaton hinta.
UUTUUS

Casio CDP-S100 digitaalipiano

  Täysin uusi äänilähde, koskettimisto ja kaiuttimet
  CDP-130 seuraaja
  UUTUUS

  Casio CDP-S350 digitaalipiano säestyksillä

  CDP-S350 digitaalipiano säestyksillä
  UUTUUS

  Roland LX705-DR

  LX705 Dark Rosewood
  UUTUUS

  Roland LX705-LA

  LX705 Light Oak
  UUTUUS

  Roland LX705-CH

  LX705 Charcoal black
  UUTUUS

  Roland LX706-DR

  LX706 Dark Rosewood
  UUTUUS

  Roland LX706-CH

  LX706 Charcoal black
  UUTUUS

  Roland LX708- PE

  LX708 Polished Ebony
  UUTUUS

  Roland LX708-PW

  LX708 Polished White
  UUTUUS

  Roland LX708-CH

  LX708 Charcoal black
  UUTUUS

  Roland HP605-WH

  Värit: WH, CR, CB

  Roland HP605-CB

  Värit: WH, CR, CB

  Roland HP605-PE

  Väri: PE

  Roland HP605-CR

  Värit: WH, CR, CB

  Roland HP603A-CR

  Värit: CR, WH, CB
  Lisätietoja

  Roland HP603A-WH

  Värit: CR, WH, CB
  SUOSITTU

  Roland HP603A-CB

  Värit: CR, WH, CB
  Lisätietoja

  Roland V-PIANO


  Maailman ensimmäinen V-Piano
  lisätietoja

  Roland F-140R

  Saatavina myös valkoisena

  lisätietoja

  Roland RP-102

  Roland RD-2000


  Stage piano
  lisätietoja

  Roland VR-09

  Roland FP-90

  Musta/valkoinen

  ⇨Lisätietoja⇦

  Roland FP-60

  Kawai CA-98SB musta matta


  Kuin konserttiflyygeli kotonasi!
  lisätietoja

  Kawai CA-98W valkoinen


  Kuin konserttiflyygeli kotonasi!
  lisätietoja

  Kawai CA-58 musta/valkoinen

  CA58:ssa yhdistyvät Kawain uusin puinen Grand Feel Compact -koskettimisto, uskomattomat SK-EX ja EX concert grand piano -soitinäänet, voimallinen 4-kaiutinjärjestelmä, kätevät USB audio-ominaisuudet, Bluetooth, laaja sekä todella tasokas soitinäänivalikoima. CA58 tarjoaa hintaluokkansa parhaimmistoa niin koskettimiston, äänen, ominaisuuksiensa sekä tietysti hintansa puolesta.

  • - Puinen Grand Feel Compact -koskettimisto
  • - Jäljitelty norsunluupinta koskettimissa, triplasensori, uloslöysäys, vasarakoskettimisto
  • - Harmonic Imaging XL soundimoottori, 88-koskettimen sämpläys
  • - Shigeru Kawai SK-EX & Kawai EX Concert Grand Piano -soitinäänet
  • - Tehokas 100 W nelikaiutinjärjestelmä
  • - Integroitu Bluetooth 4.0 langaton teknologia
  • - MP3/WAV/SMF toisto, tallennus ja päällekkäisäänitys USB:lle
  • - Klassisia etydejä ja Alfred lesson -oppikirjat sisäänrakennettuna
  • - Spatial Headphone Sound -tekniikka luo kuulokkeiden ääneen syvyyttä

  Kawai CN-37B

  SUPERTARJOUS!

  lisätietoja

  Kawai KDP-110 musta


  Autenttinen kosketus, kaunis ääni, inspiroivat ominaisuudet, tunnettu laatu.

  Lisätietoja

  KAWAI CN17 VALKOINEN

  CN17 on todella vaikuttava lisäys Kawain digitaalipianomallistoon.
  Mallissa on Kawain laadukas Responsive Hammer Compact II -koskettimisto,
  Shigeru Kawai SK-EX -flyygelistä taltioitu sointi, sekä kätevät
  Bluetooth-, USB- ja MIDI-yhteydet. Koko paketti hyvin kohtuulliseen
  hintaan!


  • Tärkeimmät ominaisuudet:
  • - Uusi kolmen sensorin Responsive Hammer Compact II -koskettimisto.
  • - Shigeru Kawai SK-EX flyygelistä taltioitu sointi erikseen jokaiselle koskettimelle.
  • - Monipuolinen Virtual Technician -toiminto Smart Mode -tilalla.
  • - Käytännöllinen Bluetooth MIDI ja USB MIDI -yhdistettävyys.
  • - Sisäänrakennettuna Burgmüller, Czerny, Beyer -etydit sekä Alfred lesson -kappaleet.
  • - Kuulokkeiden ääntä parantava SHS-efekti erilaisilla kuulokeasetuksilla.
  • - Voimallinen 40W stereovahvistin- ja kaiutinjärjestelmä.
  • ⇨Lisätietoja⇦


  CN17:n täysin uusi, realistinen Responsive Hammer Compact II
  koskettimisto on kehitetty vastaamaan oikean akustisen flyygelin
  tuntumaa. Kawain korkealle arvostettuun RH -koskettimistoon perustuva
  jouseton mekanismi takaa koskettimen luonnollisen liikeradan, ja
  mahdollisimman autenttisen pianonsoittokokemuksen. Kuten akustisessa
  pianossa, myös CN17:n koskettimistossa bassopuolen vasarat ovat
  raskaammat kuin ylempien koskettimien vasarat. Tarkasti painotettu
  koskettimisto takaa sen, että soitin tyydyttää vaativimpiakin
  pianisteja.  Soittimen Responsive Hammer Compact II -koskettimisto hyödyntää
  kolmen sensorin tekniikkaa, mikä tuo soitettavuuteen lisää realismia.
  Lisätty kolmas sensori lisää koskettimen reagointia soitettaessa samaa
  kosketinta nopeasti. Koneiston teknologia myös monitoroi sitä nopeutta,
  jolla kosketin nousee ylös, mikä vaikuttaa pianoäänen käyttäytymiseen,
  lisäten soinnin dynamiikkaa.


  Aidon flyygelin sointi: Shigeru Kawai SK EX konserttiflyygeli


  Shigeru Kawai SK EX tunnetaan maailman konserttisaleissa yhtenä
  kaikkein arvostetuimmista konserttiflyygeleistä. CN17:n on talletettu
  uskomattomalla pieteetillä tämän Kawain suitsutetun konserttisoittimen
  sointi jokaiselle 88 koskettimelle erikseen hyödyntäen Kawain Harmonic
  Imaging -teknologiaa.


  Äänittämällä jokainen kosketin erikseen, saadaan säilytettyä aidon
  soittimen harmonia jokaisen nuotin kohdalla. Tinkimätön ja todella
  dynaaminen ääni yhdistettynä luonnollisesti painotettuun koskettimistoon
  takaa, että soittaja nauttii soittamisesta aivan kuin akustisella
  soittimella.


  Enemmän kuin vain piano


  Realistisen akustisen pianoäänen lisäksi CN17:stä löytyy hyvä
  valikoima lisäsoitinääniä, kuten sähköpianoja, urkuja, harpsikordi,
  vibrafoni sekä jouset. Dual-soittotila mahdollistaa myös kahden eri
  soitinäänen, kuten piano ja jouset, hyödyntämisen samanaikaisesti.
  Pönkittääkseen hintaluokkansa realistisimman digitaalipianon mainetta,
  CN17:ssä on myös Kawain maineikas Grand Feel Pedal System -pedaalisarja.
  Pedaalien tuntuma on painotettu mukaillen tarkasti SK-EX
  konserttiflyygelin pedaaleja.


  Kytkettävyys


  Kawai CN17:ssä on USB-MIDI-portti sekä perinteiset MIDI In/Out
  -liitännät, joiden avulla voit kytkeä sen tietokoneeseen, jolla voit
  kirjoittaa vaikkapa nuotteja, tai muihin MIDI-laitteisiin, kuten
  syntikoihin tai työasemiin.


  Soittimessa on myös kaksi kuulokeliitäntää, mikä mahdollistaa
  oppilaan ja opettajan harjoittelun, tai kahden pianistin samanaikaisen
  harjoittelun samalla soittimella hiljaisenakin aikana.


  Integroitu Bluetooth-yhteys


  USB-MIDI- ja standardien MIDI-liitäntien lisäksi CN17:ssä on
  integroituna Bluetooth MIDI, mikä mahdollistaa langattoman yhteyden
  älylaitteisiin. Kun soitin on paritettu puhelimeen, tablettiin tai
  tietokoneeseen, CN17:n omistaja voi helposti laajentaa soittimen
  toimintaa vaikka nuotintamiseen tai opiskeluun. Kawai Virtual Technician
  appi on saatavana ilmaiseksi. Sen avulla voit säätää soitinta kuin
  akustista pianoa. 


  Säästä energiaa


  Kawai CN17 hyödyntää energiatehokkaita komponentteja, jotka säästävät
  sähkönkulutusta yli 60 % verrattuna edellisiin malleihin. Soittimessa
  on myös automaattinen virrankatkaisu, joka säästää energiaa silloin kun
  soitinta ei käytetä.

  Kawai MP11 SE Stagepiano


  Stage piano.
  lisätietoja

  Casio PX-870

  Privia -malliston paras soitin tyylikkäissä kuorissa. Jalusta, pedaalit, nuottiteline ja verkkolaite sisältyvät hintaan.
  lisätietoja

  Casio AP-270BK Digitaalipiano

  Casio PX-360M

  Keikka- ja kotisoittajan yleiskone säestyksillä ja audiotallennuksella.

  lisätietoja

  CLAVIA Nord Piano 4

  UUTUUS

  Nord Electro 6D 61

  UUTUUS

  NORD STAGE 3 88

  88 painotettua kosketinta
  ⇨Lisätietoja⇦

  NORD STAGE 3 COMPACT

  73 puolipainotettua kosketinta
  lisätietoja

  Nord Electro 6D 73

  73 koskettimen keikka-keyboard puolipainotetulla ''Waterfall'' -koskettimistolla ja fyysisillä drawbareilla

  Tukeva tupla-x

  Tukeva lukittava teline keyboardille ja digipianolle.

  X-teline keyboardille

  Tukeva x-teline keyboardille.

  CASIO CS-44P JALUSTA

  Puinen kotijalusta Casio CDP-100/120/130 ja CDP-200/220R/230R -soittimille.

  FM Line pianopenkki

  Musta tai valkoinen

  Roland RPB-D100WH

  Laadukas pianotuoli
  Saatavana  mattavalkoisena ja mattamustana (RPB-D100BK)

  Roland RPB-100BK

  Laadukas pianotuoli
  Saatavana mattamustana ja mattavalkoisena (RPB-D100BK)

  Roland RPB-500PE

  Korkeudeltaan säädettävä istuin pianolle ja muille kosketinsoittimille

  Roland RPB-220PE

  Roland RPB-220PE on korkeudeltaan säädettävä penkki pianolle ja muille kosketinsoittimille.